Дейвид Бекъм защити Саутгейт, Кейн и Англия след отпадането от Световното първенство по футбол


Дейвид Бекъм защити Саутгейт, Кейн и Англия след отпадането от Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1916 0

Дейвид Бекъм се превърна в поредното име, което говори в защита на капитана на Англия - Хари Кейн, след като звездата на "Трите лъва" пропусна късна дузпа при поражението с 1:2 от Франция в 1/4 финала на Световното първенство по футбол.

Кейн, който изравни резултата, след като перфектният удар на Орелиен Чуамени бе извел "петлите" напред в срещата, от дузпа в началото на второто полувреме, не успя да уцели целта с неточния си удар в 84-ата минута, който бе отсъден само минути след като Оливие Жиру възстанови преднината на "трикольорите". 

Англия не успя да пробие защитата на Франция за втори път в заключителните етапи на мача и беше изхвърлен от Световното първенство от действащите шампиони, които все още са на път да защитят короната си и да претендират за общо трета титла в Катар.

Кейн беше видимо разочарован при последния съдийски сигнал, но множество големи имена, включително бившите нападатели на Англия - Уейн Рууни и Алън Шиърър , се изказаха в подкрепа на аса на Тотнъм .

И сега Бекъм, който участва в пет големи турнира за Англия и бе видимо разочарован след краха в Доха след последния съдийски сигнал, приветства Кейн като "истински лидер" в трогателна демонстрация на подкрепа в социалните медии.

В публикация в Instagram Бекъм написа: " Нашите момчета ще продължат да растат... Винаги е най-лошото чувство да се събудиш, след като си отпаднал от турнир, но нашите играчи, екипът на Гарет и всички наши фенове могат да се гордеят с този отбор... нужен е истински лидер, за да се засили в тези моменти и това направи нашият капитан, следващия път, когато краят ще бъде различен, ние си тръгваме с високо вдигнати глави."

След срещата заваляха критики към главния съдия, които твърдят, че е "подпирал" Франция, а ето какво каза Гари Невил по негов адрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички