"Обичам насилието": Миа Халифа с 3 любими футболисти за всички времена - 2 са легенди на Реал (ВИДЕО)


"Обичам насилието": Миа Халифа с 3 любими футболисти за всички времена - 2 са легенди на Реал (ВИДЕО)
Снимка: 77

10600 0

Бившата порнозвезда Миа Халифа разкри любимите и трима футболисти за всички времена. Преди време тя самата бе разкрила, че се интересува от спорт и в частност футбол, като дори е привърженик на лондонския Уест Хям, подвизаващ се в английската Висша лига.

Тя говори пред Роби Лайл в Youtube канала AFTV, отговаряйки на въпроса кои са любимите ѝ футболисти: "Трябва да кажа Бекс (бел. ред. Дейвид Бекъм), защото съм момиче. Харесвам го заради това колко ме разсмива всеки път, когато го чувам да говори с глас, който е по-висок от моя, когато бях на 12. Това е наистина забавно".

След Бекъм тя избра друг футболист, играл за Реал Мадрид - Зинедин Зидан, а причината е повече от любопитна - заради прочутия му удар с глава в тялото на Марко Матераци на финала през 2006 година.

"Зинедин Зидан, защото това бе най-вълнуващото нещо, което съм виждала да се случва във футболен мач. Обичам насилието и мразя факта, че има толкова много симулиращи. Да! Ударът с глава бе най-великият за всички времена" - заяви тя. На трето място пък Миа Халифа постави полузащитника на Селтик Аарън Мой.

Освен това Миа Халифа е признавала, че ненавижда отбор от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички