Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул постави Гарначо пред Антони в отбора


Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул постави Гарначо пред Антони в отбора
Снимка: Getty Images

3074 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Анди Коул, заяви, че новоизгряващата звезда на тима - Алехандро Гарначо, показва по-любопитни неща с представянето си от скъпото лятно попълнение Антони.

18-годишният възпитаник на Ерик тен Хаг е един от най-перспективните таланти на "Олд Трафорд" след пристигането си от Атлетико Мадрид през октомври 2020-а година за сумата от 420 000 паунда.

Бързият финтьор получава все повече доверие от наставника на отбора. С екипа на представителния тим до момента той има на сметката си изиграни 16 мача, в които записа 2 гола и 4 асистенции.

"Гарначо ме вълнува повече от Антони, ако трябва да бъда честен. Мисля, че постоянно е зает и агресивен, когато вземе топката и винаги иска да увлече хора. Винаги гледа да елиминира защитник и да центрира или да стреля", анализира Коул пред "Casinos En Ligne" и продължи.

"За централен нападател като мен, когато имаш подобно крило, което иска да внесе топката вътре, това ме кара да гледам в перспектива към вратата, защото разбираш, че си в играта. Мисля, че е наистина талантлив играч и ще се радвам да го видя повече в действие този сезон", допълни още той.

Ето как Антони мотивира феновете си след страхотно попадение срещу Чарлтън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички