Ерик Тен Хаг за дербито Юнайтед - Сити: Нямаме шанс...


Ерик Тен Хаг за дербито Юнайтед - Сити: Нямаме шанс...
Снимка: Getty Images

5126 0

Ерик тен Хаг вярва, че Манчестър Юнайтед няма да има шанс да победи градския си съперник Манчестър Сити в съботното (14 януари) дерби на града, ако тимът му играе както в първата среща на "Етихад".

Мениджърът на "червените дяволи" бе болезнено честен, когато обсъждаше представянето на своя отбор срещу действащите шампиони в последния мач.

"Мисля, че можем да се съревноваваме с всеки отбор, но Манчестър Сити, когато е в най-добрата си форма, е труден съперник за всички. Но ние трябва да дадем най-доброто от себе си", каза Тен Хаг за talkSPORT.

"Aко играем както го направихме в първия мач, то няма да имаме шанс за победа. Така че от нас зависи да покажем добра игра и добър подход към мача, за да си тръгнем от "Етихад" доволни през уикенда", добави още специалистът.

Два хеттрика на Ерлинг Хааланд и Фил Фодън осигуриха победата с 6:3 на Сити срещу Юнайтед през есента. Три месеца по-късно Юнайтед съкрати изоставането от съперниците си, след като спечели последните си шест мача от подновяването на Висшата лига, допускайки само един гол.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Незабравимата реакция на Меси, когато зърна Роналдо за пръв път.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички