Ще изпраща ли Ливърпул свой лекар при контузения Мохамед Салах? Клоп още няма информация за състоянието му


Ще изпраща ли Ливърпул свой лекар при контузения Мохамед Салах? Клоп още няма информация за състоянието му
Снимка: Getty Images

3999 0

Във Висшата лига липсват много от звездите през този януари, а причината е Купата на африканските нации. Именно заради това и Ливърпул е без една от големите си звездите - Мохамед Салах, който играе с Египет.

Неприятната новина за мърсисайдци обаче е, че той получи травма в последния мач срещу Гана и бе принудително заменен. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира случилото се, но заяви, че очакват допълнителна информация от националния отбор на нападателя.

В Ливърпул нямат допълнителна информация за Салах

Ливърпул не е наясно с травмата на Салах

"Не знаем нищо. Снощи говорих с него. Те правят допълнителни прегледи и тогава ще знаем повече. В момента, в който видяхме, бяхме шокирани. Той го е почувствал най-добре и всички знаем колко рядко се налага Мо да излиза, така че определено имаше нещо. В момента нямам повече информация".

Запитан дали Ливърпул ще изпрати медицински персонал на турнира, за да окаже помощ, Клоп добави: „Ще видим. Зависи каква е диагнозата. Те ще направят ултразвук и ядрено-магнитен резонанс и тогава ще разберем какво е и какво планира Египет. Твърде рано е".  Наставникът на Египет Руи Витория сподели, че не е наясно какъв е проблемът на звездата им, но се надява да не е сериозен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички