Шави и Барселона искат да привлекат звезда от Манчестър Сити


Шави и Барселона искат да привлекат звезда от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1777 0

Барселона желае да се подсили с бранителя на Манчестър Сити – Аймерик Лапорт, след като стана ясно, че Жерар Пике приключва професионалната си кариера.

Испанският защитник се сбогува с Барса след 13 „златни“ години при успеха над Алмерия през уикенда. По този начин Шави остава с Роналд Араухо и Жул Кунде, а останалите централни защитници са Андреас Кристенсен, Ерик Гарсия и Маркос Алонсо, като последният е предпочитан на бека.

След напускането на Пике, от клуба усилено търсят нов централен защитник, а Sport Пише, че Лапорт е цел №1 пред „блаугранас“. Също така се смята, че Иниго Мартинес също може да акостира на „Камп Ноу“ от Атлетик Билбао, след като самият треньор на Барса е голям привърженик на играта на 31-годишния защитник.

Лапорт лека-полека се завръща в отбора на Сити с игрите си, след като пропусна старта на сезона заради контузия в коляното. Там той се бори с Нейтън Аке, Рубен Диаш, Мануел Аканджи и Джон Стоунс. А към кой е бил насочен жестът на Левандовски по време на мача с Осасуна, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички