Левандовски се оправда - жестът не бил насочен към съдията, а към Шави


Левандовски се оправда - жестът не бил насочен към съдията, а към Шави
Снимка: Getty Images

2160 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски е категоричен, че направеният жест след получения червен картон в мача срещу Осасуна не е бил срещу главния съдия Хил Мансано, а към неговия треньор Шави Ернандес.

Лева бе изгонен с втори жълт картон, а напускайки терена, той притисна носа си с показалеца. Мнозина разчетоха в това негово действие намек, че главният съдия е под въздействието на наркотици. Така разчете ситуацията и Мансано, който описа въпросния жест в доклада си след мача.

Левандовски обаче обясни, че жестът е бил към Шави и не е бил правилно разбран. "Ако ме питате за този жест, малко е забавно, защото само преди седмица си говорих с Шави, че в бъдеще може да има подобни ситуации и затова, ако получа жълт картон, да бъда внимателен, тъй като могат да ми покажат още един", започна нападателят.

"Имахме предчувствие, че така ще стане, и след изгонването жестът ми беше насочен към Шави, а не към съдията. Говорихме си за това и то се случи. Това е историята зад моя жест. Говорихме си за този тип ситуации миналата седмица и това се случи точно срещу Осасуна.

Това бяха две мои грешки и накрая се обърнах към Чави, защото преди това си говорихме по тази тема. В крайна сметка бях много щастлив, тъй като отборът реагира доста добре. Спечелихме и това е важно за нас”, заяви още Левандовски.

След мача изгонените Левандовски и Пике се забавляваха в съблекалнята на Барселона (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички