Мемфис Депай ще се опита да се отърве от Барселона чрез Световното първенство в Катар?


Мемфис Депай ще се опита да се отърве от Барселона чрез Световното първенство в Катар?
Снимка: Getty Images

2107 0

Един от най-неизползваните играчи в Барселона, но с висока заплата - Мемфис Депай, продължава да бъде с неясно бъдеще на "Камп Ноу", а всичко сочи към това, че и двете страни търсят раздялата. 

Офанзивният футболист можеше да напусне клуба още през лятото, но тогава в последния момент се пристъпи към раздяла с друг нападател - Пиер Емерик-Обамеянг, който подписа с Челси.

Така сега отново името на нидерландския национал е на дневен ред, а по темата говори и специалистът по трансфери - Фабрицио Романо, пред Caught Offside:

"Има шанс той да напусне Барселона през януари, но решението зависи от офертите, които ще получи. Той ще бъде свободен агент през юни, така че би приел само предложение от топ отбор.

Италианският специалист уточни, че към момента няма информация за начало на преговори, с който и да е клуб. Междувременно обаче се появиха медии в испанската преса, според които интерес към футболиста има от Манчестър Юнайтед и Тотнъм, но вероятно отборите и самият играч ще искат сделката да стане под формата на "свободен агент".

По този начин нидерландецът бе олекотил бюджета на каталунците, което е от огромно значение за трансферните планове на клуба. Той е записал едва 131 минути през този сезон.

Именно и сега е моментът Депай да покаже на какво е способен с родината си Нидерландия на Мондиал 2022, където "лалетата" са в група "А" с Катар, Сенегал и Еквадор, като са определяни за един от фаворитите.

Вижте селекциите на всички участници на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички