Мартинес обясни ясно защо Лукаку отново напуска Челси


Мартинес обясни ясно защо Лукаку отново напуска Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2106 0

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес обясни от какво не е доволен нападателят на "червените дяволи" Ромелу Лукаку в Челси и защо напуска клуба, за да се върне в Интер. Бегиецът се връща в италианския гранд, само един сезон след като "сините" платиха за него почти 100 милиона паунда на "нерадзурите".

Според Мартинес, който работи с Лукаку още в Евертън, смята, че футболистът не се чувства важен в отбора на Томас Тухел и не изпитва удоволствие от футбола си за "сините".

"Той иска да се чувства важен и да се наслаждава на играта си. Сигурен съм, че ще вземе правилното решение през лятото. Ние в Белгия сме много спокойни относно ситуацията на Ромелу. Знам, че това е важна тема, но в момента той се опитва да се възстанови от контузия и мислите му само върху това", коментира треньорът, цитиран от Goal.com.

"Ако остане в Челси, за това трябва да има правилната причина. Ако напусне, тогава всеки се е съгласил за това. Ромелу е играч, когото познавам много добре. Тренирах го на клубно ниво, когато беше много млад. Той беше на 19 и бе в различна позиция от сегашната. Сега той е много зрял играч и много ясно знае какво иска", каза още Мартинес. А ето колко лош е бил сезонът на Лукаку в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички