Саркастичен Гуардиола "жегна" Салах и Ливърпул, но подходи с уважение към Клоп


Саркастичен Гуардиола "жегна" Салах и Ливърпул, но подходи с уважение към Клоп
Снимка: Getty Images

2228 0

Пеп Гуардиола бе поредният мениджър, който поздрави Юрген Клоп за решението му да остане в Ливърпул. Това се случи на пресконференция на испанския наставник, която бе по случай гостуването на Лийдс, което задължително трябва да бъде спечелено от "гражданите", ако искат да станат отново шампиони на Англия. 

"Поздравления за Юрген и Ливърпул, това е наистина хубаво за Висшата лига. Пожелавам им всичко най-добро. Всеки взима своето решение, предвид положението си, така че, ако аз и екипът ми решим да останем, това ще се случи, защото сме преценили така, а не заради моя колега Юрген", заяви Гуардиола. Испанецът подходи по-странно при въпрос за Мохамед Салах и наградата му за Футболист на Англия, след като новината бе обявена тази сутрин. По-голяма част от журналистите дадоха своя вот за египтянина и така той спечели, пет кръга преди края на кампанията.

"Поздравления за Салах. Клоп каза, че разполага с най-добрия вратар, втория най-добър резервен вратар в света, най-добрия централен защитник, най-добрия халф, най-добрия нападател, така че е нормално да печелят всички награди", отговори саркастично Гуардиола.

В събота именно Ливърпул може да бъде на върха за няколко часа, тъй като играе 5 часа по-рано от Манчестър Сити. Мърсисайдци гостуват на "свраките" от 14:30 ч. , а "гражданите" ще бранят първата позиция срещу Лийдс. Двата отбора, все още, са разделени от само една точка, а в последния мач помежду си за първенството не можаха да определят победител (2:2).

Eто какво заяви Юрген Клоп преди важния мач срещу Нюкасъл!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички