Серхио Агуеро нахока Пеп Гуардиола, след като побесня в дербито с Реал Мадрид


Серхио Агуеро нахока Пеп Гуардиола, след като побесня в дербито с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1980 0

Легендата на Манчестър Сити Серхио Агуеро направи любопитен коментар след титаничния сблъсък между "гражданите" и Реал Мадрид, които си размениха 7 гола в първия полуфинал от Шампионска лига. Въпреки само едното попадение разлика, домакините от Манчестър изиграха много силен мач, в който пропиляха дузина чисти положения.

Бившият аржентински нападател използва личния си Twitch канал за да изрази разочарованието си от реакцията на Пеп Гуардиола, след един от пропуските на Рияд Марез през първото полувреме.

"Не ми харесва Пеп да се ядосва така. Той се скара на Рияд. Аз се надявам той да вкара. Веднъж срещу Тотнъм дори аз си крещях с Пеп, след като се бях вбесил", коментира Агуеро, който се оттегли от футбола в края на миналата година, след като стана ясно, че страда от сърдечно заболяване.

Домакинските фенове на препълнения "Етихад" вдъхновиха любимците си за победа с 4:3, като първите два гола за "небесносините" паднаха още до 10-тата минута. Възспитаниците на Гуардиола имаха куп шансове да увеличат резултата с лекота на 3:0, но вместо това да се случи, французинът във форма Карим Бензема върна интригата в мача с красиво попадение.

Именно пропуск на Марез преди гола на Реал изнерви испанския специалист до краен предел, а реакцията му беше повече от показателна - треньорът скочи от резервната скамейка и бясно се развика на алжирския национал.

В крайна сметка Манчестър Сити е с единия крак на втори пореден финал, но ето каква лоша новина остана на заден план в невероятния мач!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички