Стивън Джерард пожела късмет на Ливърпул и Юрген Клоп, но подчерта, че на "Вила Парк ще бъде интересно"


Стивън Джерард пожела късмет на Ливърпул и Юрген Клоп, но подчерта, че на "Вила Парк ще бъде интересно"
Снимка: Getty Images

1546 0

Бившият капитан на Ливърпул и настоящ мениджър на Астън Вила Стивън Джерард даде пресконференция преди сблъсъка на "лъвовете" с Норич, в която коментира преподписването на Юрген Клоп, както и борбата на мърсисайдци на всички фронтове. Именно Вила може да спре похода на "червените" към триумфа във Висшата лига, тъй като се изправят един срещу друг на 10 май в Бирмингам. Това ще се случи само четири дена преди финала за ФА Къп, където тимът на Клоп е символичен домакин на Челси. 

"Мисля, че напълно заслужено Ливърпул предложи нов договор на мениджъра си, а това безспорно е фантастична новина за феновете. Те отдавна жадуваха за тази сделка, защото той успя да изгради един отбор от световна величина. Клубът е на прага да постигне нещо наистина специално, а ние можем да окажем влияние върху случващото се - сигурен съм, че на "Вила Парк" ще бъде интересно. Пожелаваме им успех, извън този мач", заяви Джерард пред английските медии. 

Към момента тимът на бившия полузащитник се намира в дъното на класирането, но ще запази мястото си във Висшата лига. За сега клубът събра 37 точки след 32 срещи и се намира на 15-о място. Ливърпул пък продължава да преследва титлата, като изостава с 1 точка на Манчестър Сити, а в Шампионска лига е на победа от класиране на финала. Ето кой играч бе избран за Футболист на годината в Англия, пет кръга преди края на сезона!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички