Кошмарната новина за Гуардиола след мача с Реал Мадрид, която остана на заден план


Кошмарната новина за Гуардиола след мача с Реал Мадрид, която остана на заден план
Снимка: Getty Images

10341 0

Манчестър Сити постигна важна победа над Реал Мадрид с 4:3 в първия полуфинален сблъсък в Шампионска лига. "Гражданите" дори могат да съжаляват, че не отвориха по-голяма разлика пред своя опонент преди реванша на "Сантяго Бернабеу".

При толкова много попадения и красив футбол една много неприятна новина за Хосеп Гуардиола остана на заден план. В края на първата част Пеп трябваше да извърши принудителна смяна, след като Джон Стоунс очевидно не се чувстваше добре и трябваше да бъде заменен от Фернандиньо.

Стоунс бе под въпрос за двубоя срещу Реал Мадрид заради контузия, която го извади от игра и в последния шампионатен двубой срещу Уотфорд. Очевидно бранителят не бе готов за игра, но въпреки това Пеп реши да го използва отдясно на отбраната си, тъй като нямаше избор.

Не е ясно колко сериозна е контузията на Стоунс, но съдейки по изражението му след напускането на терена, състоянието на бранителя не е никак добре.

Това означава, че Сити губи ключов играч за неопределен период - и то тъкмо преди реванша срещу Реал Мадрид, както и в заключителните мачове от сезона във Висшата лига, които ще решат битката за титлата с Ливърпул.

След победата над Реал Мадрид Пеп Гуардиола се прехласна по свой "извънземен" играч (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички