Само чудо може да остави Солскяер начело на Манчестър Юнайтед


Само чудо може да остави Солскяер начело на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3320 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер най-вероятно ще води отбора в следващия мач срещу Тотнъм във Висшата лига, но само чудо може да съхрани работата му на "Олд Трафорд" за по-дълго. Това става ясно от информация на ESPN, откъдето се позовават на свои източници, близки до събитията в Юнайтед.

В понеделник, само 24 часа след унизителната загуба от Ливърпул, Солскяер е бил в офисите на Манчестър Юнайтед за среща с директорите Ед Уудуърд и Ричард Арнолд. На нея норвежецът е бил уведомен, че остава начело на отбора, но постът му е под сериозна заплаха заради неубедителните резултати, достигнали своята кулминация през уикенда с поражението с 0:5 от Ливърпул.

ESPN съобщава, че Солскяер много трудно може да запази работата си отвъд паузата за националните отбори. За целта норвежецът трябва да извлече позитивни резултати от предстоящите мачове с Тотнъм, Аталанта и Манчестър Сити - нещо, което изглежда трудно постижимо с оглед на играта на отбора в последно време. Не е ясно и до каква степен играчите на Юнайтед все още имат вяра на треньора, като не е изключено и те да "помогнат" за уволнението му.

Основният фаворит, спряган за треньорския пост в Юнайтед - Антонио Конте, е бил причина за спорове и неразбирателства между шефовете на "Олд Трафорд". Част от тях харесват Конте като треньор, но други смятат, че той не е подходящ за Юнайтед, съобщават източници на ESPN. Самият Конте предпочита да не поема отбор посредата на сезона, но би направил изключение за Юнайтед, ако постъпи оферта.

Имаше информации, че Зинедин Зидан също може да поеме Манчестър Юнайтед, но по информация на ESPN Зизу ще отхвърли предложение на "дяволите", ако въобще получи такова. Кои са другите трима мениджъри, спрягани за треньорския пост в Юнайтед, вижте ТУК!

Междувременно стана ясно, че клубната легенда сър Алекс Фъргюсън е подкрепил Солскяер след резила срещу Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички