"10-годишно момиченце засенчи Солскяер": Говори за проблемите на Юнайтед (ВИДЕО)


"10-годишно момиченце засенчи Солскяер": Говори за проблемите на Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3602 0

Проблемите на Манчестър Юнайтед при мениджъра Оле Гунар Солскяер бяха обяснени от гледната точка на 10-годишно момиченце, което е фен на отбора. А в социалните мрежи веднага се появиха шеги, че детето разбира повече от футбол от наставника на "червените дяволи".

"Играчите отзад... Например Шоу (Люк). Той беше брилянтен играч, но сега дори не знаеш дали е на терена. Играчите в защита си мислят, че тъй като имаме Санчо, имаме Роналдо, имаме някои от най-добрите играчи в света, значи не трябва да вършат работа и да се трудят, защото те могат само да атакуват.

Играхме финал в Лига Европа през миналия сезон, сега се мъчим да побеждаваме малки отбори. Кара ме да се чувствам засрамена. Имали сме и по-слаби състави, както беше през миналата година, дори нямахме Роналдо тогава, но сега не можем да бием малки отбори.

Не мисля, че ще ставаме по-добри, защото не мисля, че играчите се опитват" - завърши малкият фен на "червените дяволи". В Англия пък твърдят, че Манчестър Юнайтед е взел решение за бъдещето на Солскяер - ето какво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички