Защитник на Манчестър Юнайтед разкритикува Солксяер за изборите му


Защитник на Манчестър Юнайтед разкритикува Солксяер за изборите му

1860 0

Бранителят Ерик Баи открито коментира решенията на Оле Гунар Солскяер за селекцията му в Манчестър Юнайтед. Пред британските медии котдивоарският защитник анализира рязкото завръщане в състава на „червените дяволи” на Хари Магуайър след травмата му.

Магуайър бе изваден от състава за мача с Астън Вила заради проблем в прасеца, получен миналия месец, и се очакваше да почива дълъг период от време, но взе участие в последните два мача на отбора от Висшата лига – срещу Лестър и Ливърпул, като Манчестър допусна 9 гола в тези две срещи.

28-годишният английски футболист изживя тежки 90 минути срещу големия исторически съперник на Манчестър Юнайтед, а напълно възстановеният Ерик Баи няма една изиграна минута във Висшата лига през сезона.

Според The Telegraph Баи е поставил под въпрос селекцията на норвежкия мениджър за титулярния състав, както и липсата на минути на Джеси Лингаард и Дони ван де Беек.

Защитникът е споделил пред медията, че Солскяер фаворизира част от играчите си за първия отбор и това е причината други футболисти да не играят честно.

Въпреки че е спечелил една точка начело на „червените дяволи”, Солскяер се очаква да продължи да води клуба, макар да се спрягат вече нови имена за поста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички