Смут в съблекалнята на Юнайтед: Играчите озадачени от решенията на Солскяер


Смут в съблекалнята на Юнайтед: Играчите озадачени от решенията на Солскяер
Снимка: Getty Images

3401 0

Играчите на Манчестър Юнайтед стават все по-озадачени от някои от решенията на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Manchester Evening News съобщава, че някои играчи на Юнайтед са изненадани от липсата на игрово време на Джеси Лингард, както и от решението да използва същия състав, с който игра срещу Аталанта в Шампионска лига по-рано през седмицата.

Съмнения около решенията на Солскяер са изплували още с включването на Даниел Джеймс в два от първите им три мача този сезон. Джеймс беше неуместно включване при победата с 1:0 срещу Уулвс на 29 август – два дни преди да бъде продаден на Лийдс Юнайтед за 25 милиона паунда. Лингард пък не е стартирал във Висшата лига за Юнайтед от Нова година през 2020 г.

Източниците на Manchester Evening News от съблекалнята на Юнайтед казват още, че Дони ван де Бек впечатлява на тренировник, но холандецът не е бил титуляр в първенството от май и има само едно влизане като резерва през този сезон.

Натискът върху Солскяер се засилва след сеизмичния удар с 0:5 от Ливърпул на "Олд Трафорд". Солскяер отказа да подаде оставка след унижението, но напрежението върху него остава след пет загуби в последните девет мача.

След загубата Солскяер заяви: "Стигнахме далеч като група, извървяхме дълъг път. Твърде близо сме, за да се откажем сега. Знаем, че сме на дъното и се чувстваме зле от това. Нека видим докъде ще стигнем."

Какво още каза Солскяер след унизителната загуба на "Олд Трафорд", четете ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички