Зизу и бивш мениджър на Ливърпул сред фаворитите да заменят Солскяер


Зизу и бивш мениджър на Ливърпул сред фаворитите да заменят Солскяер
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

3675 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изглежда все по-близо до уволнението, след като на Острова съобщиха, че ръководството обмисля отстраняването му от треньорския пост. Наставникът и неговият отбор преживяха една от най-срамните загуби в историята на клуба, след като бяха унизени от кръвния враг Ливърпул с 0:5 насред "Олд Трафорд".

Все повече фенове на Юнайтед настояват за треньорска рокада, а редица футболни анализатори са категорични, че "червените дяволи" се нуждаят от нов треньор. В медийното пространство вече се въртят възможни варианти за треньорския пост, като петима изглеждат най-близо до предложение за работа на "Олд Трафорд".

Сред имената е бившият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан, който изведе отбора до три поредни трофея в Шампионска лига. Зизу понастоящем е без работа, след като по-рано през годината прекрати преждевременно договора си с Реал. Друго любопитно име е това на бившия мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс, който в момента ръководи Лестър.

Бившият наставник на Интер и Челси Антонио Конте също е сред заподозряните, а също така бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино, който в момента работи в Пари Сен Жермен. Треньорът на Аякс Ерик тен Хаг също е сред споменаваните имена за следващ треньор на Юнайтед.

В съблекалнята на Юнайтед все повече губят доверие в Солскяер, като играчите са силно озадачени от негови треньорски решения в последно време (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички