С помощ и от Клоп: Челси сложи край на 6-годишна традиция на Мохамед Салах и Ливърпул


С помощ и от Клоп: Челси сложи край на 6-годишна традиция на Мохамед Салах и Ливърпул
Снимка: Getty Images

5875 0

Челси и Ливърпул не успяха да се победят в дербито на първия кръг на Висшата лига, завършвайки при 1:1 в мач на "Стамфорд Бридж". Това бе седмото поредно реми между двата тима във всички турнири, като днешната среща сложи край и на традиция, поставена от Мохамед Салах.

Край на доминацията на Салах

Статистическият уебсайт "Squawka" информира, че за първи път в кариерата си във Висшата лига Мохамед Салах не успява да отбележи в първия уикенд. Той прави това срещу Уотфорд (17/18), Уест Хям (18/19), Норич (19/20), Лийдс (20/21), отново Норич (21/22), Фулъм (22/23), а днес срещу бившия си тим Челси - се отчете само с асистенция за гола на Луис Диас.

Трябва да споменем, че днес Салах всъщност вкара топката в мрежата на Челси, но попадението му бе отменено заради засада, след това пък нацели напречната греда. Египтянинът бе заменен след час игра от Юрген Клоп и не остана никак доволен от решението на германския си наставник. Остава загадка това дали всъщност нападателят щеше да намери мрежата до края на мача, ако бе останал на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мане е бил помолен от бивши съотборници да не ходи в Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички