С половин уста: Призна ли Гуардиола, че Рахим Стърлинг отива в Барселона през зимата?


С половин уста: Призна ли Гуардиола, че Рахим Стърлинг отива в Барселона през зимата?
Снимка: Getty Images

2024 0

В последните дни в европейските медии се появиха много информации относно това, че Барселона проявява сериозен интерес към 26-годишния футболист на Манчестър Сити - Рахим Стърлинг.

Стигна се до там, че някои твърдяха, че самият играч иска да се върне в Ливърпул, но клубът му би го продал само на каталунците, докато други твърдяха, че "гражданите" искат да включат в една потенциална сделка вратаря Марк-Андре Тер Щеген...

Е, съдейки по думите на Хосеп Гуардиола по време на днешната му пресконференция преди кръга на Острова, този път можем смело да предположим, че тези слухове лежат на солидна основа, а не са само спекулации!

"Не ме питайте докато не отвори трансферният прозорец. Фокусът и на двама ни в момента е върху мачовете. Няма да отговоря, защото не знам какво ще се случи в бъдеще", отговори на журналистически въпрос Пеп.

Разбира се, в модерния футбол всичко може да се случи и дори един трансфер да е договорен, в последния момент всичко може да пропадне, но този отговор на испанеца се различава коренно от този, който например Брендън Роджърс даде на въпрос за треньорското място в Манчестър Юнайтед!

Манчестър Сити приема Евертън у дома си в неделя (21.11.) от 16:00 ч. българско време. "Гражданите" са втори в класирането с 23 точки, докато "карамелите" са 11-и с 15 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички