Рууни след случката в Гърция: Това не е типично за Магуайър


Рууни след случката в Гърция: Това не е типично за Магуайър
Снимка: Getty Images/Guliver

1524 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни публично защити настоящия капитан на отбора Хари Магуайър. Бранителят на „червените дяволи“ бе признат за виновен от гръцкия съд на остров Сирос по обвиненията за нападение с цел нанасяне на телесна повреда, съпротива при арест и многократни опити за подкуп на длъжностни лица.

Английският национал, както и семейството му, непрекъснато пледират за невинността му, като братът на бранителя Лорънс Магуайър казва, че няма шанс Хари да се извини. В туит той заяви, че нито сестра им Дейзи, и нито някой друг от групата са били разпитвани от полицията. След създалата се ситуация Хари Магуайър получава подкрепа от редица играчи и анализатори, като Уейн Рууни стана поредната футболна фигура, която защити футболиста на Манчестър Юнайтед. „Познавайки Хари, не мисля, че той е способен да направи това, което се изписа за него. Всичко, което се изговори и изписа, е нетипично за него. Не мога да разбера как той отиде на съд, беше провъзгласен за виновен и осъден само в рамките на два часа.“

„Не е лесно. И аз съм правил грешки и аз съм имал сблъсъци със закона, тъй че знам колко трудно може да бъде. Но Хари не е такъв тип човек. Той е бил там с приятелката си, със семейството си, с техни приятели, това не е група от хора, които могат да направят нещо лошо. По мое мнение някой го е провокирал. Като нация осъждаме хората много бързо. Това не е типично за неговия характер, това не е той“, заяви настоящият футболист на Дарби Каунти пред ‘TalkSport’. А ето какво каза Хари Магуайър, след като научи присъдата си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички