Рома иска да задържи за постоянно Смолинг


Рома иска да задържи за постоянно Смолинг
Снимка: Getty Images/Guliver

1281 0

Отборът на Рома е готов да предложи 17 милиона евро, за да вземе за постоянно бранителят на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг. Бившият английски национал изкара изминалата кампания в Рим и с изявите накара ръководството на „джалоросите“ да се опитат да го докарат за постоянно на „Олимпико“.

„Червените дяволи“ са поставили централния защитник в списъка на ненужните на „Олд Трафорд“, но желаят да получат 20 милиона евро, за да се разделят с него. Според „Гадзета дело Спорт“ Рома се опитва да смъкне малко от цената на играча и се надява, че двата отбора ще си стиснат ръцете за трансфер на стойност 17 милиона евро. Офертата съдържа 3-те милиона, които „вълците“ трябва да платят за престоя под наем на 30-годишния англичанин, плюс 14 милиона за постоянното му взимане. Италианското издание добавя, че Рома бързат с взимането на Смолинг, тъй като той е трансферна цел и на отбора на Нюкасъл.

През изминалата кампания Крис Смолинг изигра 37 мача за Рома във всички турнири, в които успя да се разпише 3 пъти. А ето кой нападател е близо до тима на Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички