Хари Магуайър бе признат за виновен


Хари Магуайър бе признат за виновен
Снимка: Getty Images/Gulliver

4618 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе признат за виновен от гръцкия съд на остров Сирос по обвиненията за нападение с цел нанасяне на телесна повреда, съпротива при арест и многократни опити за подкуп на длъжностни лица. Защитникът на „червените дяволи“ е отрекъл всички обвинения и е заявил, че ще обжалва решението на съда.

Преди няколко дни английският национал бе арестуван за нападение над полицай при нощно сбиване на остров Миконос. Адвокатът на футболиста Алексис Анагностакис е разказал пред съда версията, че двама мъже от албански произход са нападнали сестрата на капитана на Манчестър Юнайтед. Според Анагностакис те са я инжектирали с наркотично вещество, като впоследствие тя незабавно е припаднала. Хари Магуайър и неговите приятели са се опитали да закарат момичето в болница, но вместо това са се оказали в полицейския участък.

Според Анагностакис там служител на реда е изритал Магуайър в крака и му е казал, че с кариерата му е свършено. Трима полицаи обаче са свидетелствали, че Хари Магуайър е този, който е нападнал техен колега при опита да бъде арестуван, като дори служителите на реда е трябвало да получат първа помощ за получените наранявания.

Магуайър е летял до Миконос няколко дни преди инцидента. Бранителят е трябвало да прекара ваканцията си на гръцкия остров заедно със съотборниците си в Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд и Брендън Уилямс, приятелката си Ферн Хокинс и по-малката си сестра Дейзи. А ето какво решение взе националния селекционер на Англия Гарет Саутгейт по повод повиквателната на Магуайър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички