Магуайър след присъдата: Истината няма как да бъде скрита


Магуайър след присъдата: Истината няма как да бъде скрита
Снимка: Getty Images/Guliver

1052 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър публикува тайнствено съобщение в социалните мрежи, след като вчера бе осъден на 21 месеца затвор условно от гръцки съд вчера. Английският национал бе намерен за виновен по обвинения в нападение, съпротива при арест и предлагане на подкуп на полицай, след като участва в инцидент на гръцкия остров Миконос по време на лятната си почивка.

Веднага след решението на съда миналата вечер Магуайър обяви, че ще обжалва, а днес той коментира, макар и тайнствено, случилото се. "Има три неща, които не могат да стоят скрити дълго време: слънцето, луната и истината", написа той в Инстаграм, като въпросните думи са на Буда.

Защитата на Магуайър твърди, че той е невинен по трите обвинения и дори е жертва на полицейско насилие, тъй като един от служителите на реда го е ударил в крака и му е казал: "С кариерата ти е свършено". Според версията на играча до спречкване се е стигнало, след като двама албанци са инжектирали с непозната субстанция сестра му в крака, след което тя веднага е загубила съзнание. А ето какво решение взе националния селекционер на Англия Гарет Саутгейт по повод повиквателната на Магуайър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички