Рууни "би" Кристиано Роналдо в това, в което е най-добър! И не се съгласи с негови думи


Рууни "би" Кристиано Роналдо в това, в което е най-добър! И не се съгласи с негови думи
Снимка: Getty Images/Guliver

3307 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни поправи друга такава - настоящата голяма звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо. Интересното е, че англичанинът го стори в аспект, в който се смята, че португалецът е вероятно най-добрият сред съвременните футболисти.

Става въпрос за мотивацията, както и стремежа и вярата, че той и клубът, в който играе, са най-добрите. Юнайтед има много слаб сезон до момента и в интервю наскоро Кристиано сподели, че позицията на клуба е недопустима и че не трябва да се задоволява с по-малко от топ 3.

"В моите учи не приемам, че нашата психическа нагласа може да бъде по-малко от това да сме в топ 3 на английската Висша лига" - бяха думите на португалеца, но Уейн Рууни ги надгради, споделяйки, че всъщност Юнайтед трябва да е топ 1 отбор, а не топ 3, поправяйки бившия си съотборник.

"Манчестър Юнайтед трябва да бъде топ 1 отбор, а не топ 3. Това са изискванията, които феновете поставят върху теб, изискванията, които клубът има. Разбира се, че преминават през труден период, но не се бъркайте, този клуб трябва да печели шампионати.

Трябва да печели трофеи и това е натискът, който получаваш, когато идваш да играеш или работиш в Манчестър Юнайтед. Това е нивото, на което трябва да се върнат. Сигурен съм, че ще се направят правилните неща, за да се върнат там" - сподели Рууни.

Засилват се слуховете и относно бъдещето на Юнайтед. Все повече издания твърдят, че ПСЖ е поставил Роналдо на първо място в трансферния си списък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички