Роналдо постави цел на Манчестър Юнайтед - да влезе в топ 3. Възможно ли е?


Роналдо постави цел на Манчестър Юнайтед - да влезе в топ 3. Възможно ли е?
Снимка: Getty Images

1334 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обяви, че "червените дяволи" трябва да завършат в първата тройка на класирането във Висшата лига. Тимът се представя неубедително от началото на сезона и към момента заема седмо място в класирането, изоставайки с 22 точки от лидера Манчестър Сити.

"Манчестър Юнайтед трябва да спечели титлата, или да завърши на второ или трето място. Не виждам друга позиция за Манчестър Юнайтед. В сърцето си не приемам настройка, че ние можем да бъдем извън топ 3", заяви Роналдо пред Sky Sports.

Мисля, че понякога трябва да разрушиш някои неща, за да изгради нещо хубаво. Нова година, нов живот. Надявам се отборът да бъде на нивото, на което искат феновете. Имаме силите да променим нещата", добави още португалецът.

Дали целта на Роналдо е реалистична? В момента Манчестър Юнайтед е седми с 31 пункта с 19 изиграни мача. Трети в подреждането към този момент е Ливърпул с 42 точки, който е с мач повече от "дяволите". Вторият Челси, който е с 43 пункта, пък е с два мача повече от Юнайтед.

Ако "дяволите" спечелят двата си мача по-малко от Челси, те ще се доближат на само шест точки зад лондончани - и то 17 мача преди края на сезона! Разлика, която може да бъде стопена, но ако "червените" започнат регулярно да играят на високо ниво и да печелят мачовете си.

Какво още каза Роналдо за Манчестър Юнайтед пред Sky Sports, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички