Кристиано Роналдо с коментар за манталитета на Манчестър Юнайтед: Не съм тук за 6-о или 7-о място


Кристиано Роналдо с коментар за манталитета на Манчестър Юнайтед: Не съм тук за 6-о или 7-о място
Снимка: Getty Images

3124 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед и световния футбол Кристиано Роналдо даде интересно интервю пред "Sky Sports", в което заяви, че не приема цели по-ниски от "Топ 3 на английската Висша лига":

"Не приемам манталитетът ни да е такъв, че да се целим в нещо по-малко от челната тройка във Висшата лига. Мисля, че за да създам добри неща, понякога трябва да се лиша от нещо. Надявам се, че Юнайтед може да вдигне нивото и да е това, което феновете искат", каза португалецът. "Червените дяволи" са на седмо място във временното класиране и изостават на 22 точки от лидера Манчестър Сити, но пък имат и два мача по-малко.

"Сега можем да променим нещата. Знам пътя, но няма да го споменавам тук, защото не мисля, че е етично от моя страна да казвам това. Това, което мога да кажа, е, че можем да се справим по-добре. Не искам да съм тук, за да бъда на шесто или седмо място. Тук съм, за да се опитвам да печеля", отсече CR7.

Роналдо коментира и работата под ръководството на новия треньор Ралф Рангник: 

"Откакто пристигна преди пет седмици, промени много неща. Но той се нуждае от време, за да предаде идеите си на играчите. Отнема време, но вярвам, че той ще свърши добра работа. Знаем, че не играем най-добрия футбол, но имаме много мачове да се подобрим".

В следващия си мач Юнайтед гостува на Астън Вила (15 януари), а след това ще играе срещу Брентфорд (19 януари) и Уест Хям (22 януари).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички