Роналдо бесен: Сигурен е, че трябваше да получи дузпа срещу Уест Хям (СНИМКА)


Роналдо бесен: Сигурен е, че трябваше да получи дузпа срещу Уест Хям (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2012 0

Манчестър Юнайтед и Уест Хям не успяха да си отбележат попадение през първото полувреме от сблъсъка им във Висшата лига на Англия. "Червените дяволи" имаха по-добрите шансове за гол и могат да съжаляват, че не взеха преимущество преди почивката.

Възможности се откриха пред голямата звезда в нападението на Юнайтед Кристиано Роналдо. Именно най-чистата бе пред него, след като получи отлично центриране от Бруно Фернандеш, което преодоля отбраната и намери Роналдо зад защитниците.

Кристиано направи отлично движение без топка, но закъсня със стотни и не успя да засече с глава от непосредствена дистанция, а ако го бе сторил, трудно противниковият страж Ареола би могъл да спаси удара.

10-ина минути след това се стигна и до най-спорната ситуация в срещата до почивката. Там отново бе замесен Роналдо. Той получи дълго подаване от свой съотборник, а на гърба му бе централният защитник Курт Зума.

Зума не игра с топката, а същевременно постави и двете си ръце върху тялото на Кристиано, а освен това опита и с крак да го спре, отново без да играе с топката. Контакт имаше, но главният съдия Джонатан Мос не сметна, че е достатъчен за дузпа.

Кристиано остана бесен от това решение, а ВАР не се намеси, за да промени решението на Мос, тъй като не е видял очевидна съдийска грешка. 

Мираж: 3-те невъзможни клаузи в договора на Роналдо с Юнайтед, които биха му донесли по 1 милион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички