Мираж в договор? 3-те "невъзможни" клаузи на Роналдо с Юнайтед за по 1 млн.


Мираж в договор? 3-те "невъзможни" клаузи на Роналдо с Юнайтед за по 1 млн.
Снимка: Getty Images

5205 0

Сезонът за Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед започна отлично, но постепенно и формата на "червените дяволи", и тази на 36-годишния португалец спаднаха. Юнайтед се бори за място в топ 4 и участие в Шампионска лига догодина, а Кристиано все още търси първото си попадение за 2022-ра година.

На този фон се появи информация на Острова (от The Daily Star), че Роналдо има любопитни клаузи в своя договор с Юнайтед. Визират се три конкретни, които ако бъдат изпълнени, ще донесат на португалеца по 1 милион паунда всяка. Към момента обаче изглеждат доста трудни за изпълнение.

Едната би била изпълнена, ако Манчестър Юнайтед спечели Шампионска лига, втората, ако Кристиано спечели наградата на УЕФА за най-добър футболист за годината, а третата - ако португалецът завоюва своята седма "Златна топка" в кариерата си.

Футболистите на Ралф Рангник са си осигурили участие на осминафиналите в Шампионска лига, след като излязоха първи от своята група, въпреки че имаха сериозни проблеми с играта. Съперник в елиминациите ще е испанският шампион Атлетико (Мадрид), който обаче също е далеч от най-добрата си форма.

Към момента Роналдо има 14 попадения във всички турнири след завръщането си на "Олд Трафорд". Появи се обаче информация, че още един фактор би накарал Кристиано Роналдо да напусне Манчестър Юнайтед - не е само Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички