Рой Кийн не си поплюва: Преди 24 години Роналдо и Диего Симеоне го научиха (ВИДЕО)


Рой Кийн не си поплюва: Преди 24 години Роналдо и Диего Симеоне го научиха (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3730 0

Преди 24 години легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн показа, че изобщо не си поплюва и че понякога действията му остават необясними. Това се случи по време на сблъсък с Интер на "Сан Сиро".

Дуелът, състоял се на 17 март 1999 година, бе от четвъртфиналите в Шампионска лига. Първият мач бе спечелен от Юнайтед с 2:0 на "Олд Трафорд", а впоследствие реваншът завърши при равенство 1:1 след изравнителен гол на Пол Скоулс.

В този материал обаче обръщаме внимание на момент, който се състоя непосредствено преди първия съдийски сигнал за втората среща. В него са замесени Рой Кийн, легендарният Роналдо Назарио, както и настоящият наставник на Атлетико Мадрид Диего Симеоне.

При традиционния поздрав между футболистите на двата отбора преди началото на срещата Кийн се поздрави с всички, но не и с гореспоменатите двама играчи на опонента.

Причината е, че точно преди да стигне до тях те нагласяха обувките и чорапите си. Кийн ясно показа, че няма да чака никого и просто ги подмина, въпреки че и Роналдо, и Симеоне тъкмо се изправяха за поздрав.

Можете да видите любопитната ситуация чрез видеото по-долу в материала.

През този сезон "червените дяволи" не са в Шампионска лига, но продължават борбата си във втория по сила европейски клубен турнир. Жребият в Лига Европа обаче отреди на Юнайтед сблъсък с "недосегаемите" в Лига Европа за последните 10 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички