"Ще бъде тежко"! Как реагира Ерик тен Хаг на кофти жребия в Лига Европа?


"Ще бъде тежко"! Как реагира Ерик тен Хаг на кофти жребия в Лига Европа?
Снимка: Getty Images

1788 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, сподели мнението си относно жребия за 1/4 финалите в Лига Европа. Неговият тим ще трябва да мери сили с един от отборите, утвърдил се като кошмар за всеки съперник в този турнир Севиля.

Програмата на Юнайтед в ЛЕ

Английският гранд приема у дома испанския си съперник в първия мач между двата тима в четвъртък (13-ти април). Седмица по-късно ще се състои и двубоят-реванш. Специалистът призна, че се притеснява от противника, но към момента няма да позволи на възпитаниците си да поглеждат към тази среща, тъй като ги очакват други преди нея.

Как реагира Тен Хаг?

"Поглеждайки към Севиля, както и вие споменахте, имат много добри данни, на които трябва да обърнем внимание. Ще бъде тежко, те са много опитни в Лига Европа, спечелили са я много пъти. Не познавам отбора в детайли, но за мен най-важното е футболът и все още не гледам към Севиля", заяви Тен Хаг на пресконференция и продължи.

"Първо имаме почивка за националните мачове, а след това и три такива от Висшата лига, така че има много време да обърнем внимание на това. Всички опоненти в този етап от Лига Европа са силни и срещу тях трябва да покажеш най-доброто от себе си, ако искаш да продължиш", допълни още той.

Преди всичко това обаче, на Тен Хаг и компания предстои много сериозно изпитание в трети турнир, чийто трофей преследва отборът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички