Какво заяви Тен Хаг за Рашфорд, след като изпревари рекорда на Роналдо в Европа (ВИДЕО)?


Какво заяви Тен Хаг за Рашфорд, след като изпревари рекорда на Роналдо в Европа (ВИДЕО)?
Снимка: GettyImages

4476 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед се класира за четвъртфиналите в Лига Европа, след като победи Бетис и в реванша от осминафиналите. "Червените дяволи" продължиха с общ резултат 5:1, а в герой във втората среща се превърна Маркъс Рашфорд.

Английският нападател затвърди чудесната си форма и се разписа с хубав изстрел отдалеч. С попадението си пък се качи на шестата позиция при голмайсторите на Юнайтед в Европа - с 25 гола. Преди това тази позиция принадлежеше на Кристиано Роналдо.

Именно след раздялата с португалеца Рашфорд излезе на преден план и вкара цели 19 попадения в 24 мача. След срещата Тен Хаг бе доволен, като загатна, че Маркъс има възможностите за още доста голове и всичко е в негови ръце.

"Рашфорд имаше някои възможности и пропусна няколко, но запази вярата си, продължи да опитва и получи наградата си. Всички нападатели знаят, че няма как всяка възможност да е гол на това ниво, но и че нямаш 5-6 шанса и трябва поне един от двата най-чисти да влязат.

Формата на Рашфорд говори за самия него. Ако задържи фокуса си и запази енергията си, начинът, по който играем в тази система и с този стил, ще има още възможности за голове, а тогава всичко опира до него, той има качествата да завършва" - заяви Тен Хаг.

А какво заяви мениджърът за самите сблъсъци с испанския отбор? Тен Хаг заговори за любовта на Юнайтед към предизвикателствата.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички