Коронавирусът помага на Юнайтед да запази Погба


Коронавирусът помага на Юнайтед да запази Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2284 0

Пол Погба стана обект на трансферна сага още от затварянето на трансферния прозорец през миналото лято. Френският футболист има едва 8 мача за „червените дяволи“ през настоящия сезон, като на няколко пъти заяви, че иска „ново предизвикателство“ в своята кариера.

Сега обаче нещата са се променили. От Манчестър Юнайтед са оптимисти, че Погба ще остане на „Олд Трафорд“ през следващия сезон, тъй като много малко клубове в Европа могат да си позволят да платят исканите от тях 100 милиона паунда за световния шампион. През миналото лято нямаше конкретна оферта за футболиста, като единствено Реал Мадрид предложи 30 милиона евро плюс Хамес Родригес за услугите на френския халф. Сега обаче ситуацията е съвсем различна заради пандемията от коронавирус.

Голяма част от европейските грандове ще трябва да отстъпят назад и да пренастроят плановете си за летния трансферен прозорец. Всички клубове изчакват да видят каква ще е ситуацията след края на пандемията, за да предприемат определени ходове. Информация от Испания гласи, че трансферните планове на Реал Мадрид са отменени, докато не стане ясно какви ще са последствията от финансовата криза. Друг от отборите, които се интересува от Погба – Ювентус реши да не плаща заплати на футболистите си, за да бъдат спестени 80 милиона паунда. А ето с кой футболист Юнайтед ще замести Погба, ако французинът все пак си тръгне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички