Рио Фърдинанд сравни Кай Хаверц с Димитър Бербатов


Рио Фърдинанд сравни Кай Хаверц с Димитър Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver

1268 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сравни плеймейкъра на Челси Кай Хаверц с Димитър Бербатов. Фърдинанд коментира, че е много впечатлен от играта на германския футболист и го сравни с Бербо в ефира на BT Sport.

"Той ми напомня за Бербатов, футболист , с когото играх в Манчестър Юнайтед. Той понякога изглежда като мързелив перко и чувстваш, че има някаква небрежност. Това момче е толкова спокойно. Играта не се забързва около него въобще. Играта се забавя до темпото му и той прави нещата наистина елегантно", каза Фърдинанд.

"Докосването му е наистина удивително и мисля че той ще израстне като наистина важен играч, който показва качествата си по начин, по който малцина могат", добави Фърдинанд.

Бившият халф на Челси Джо Коул се съгласи с Фърдинанд, но според него германецът играе на доста по-висока скорост от българския голмайстор.

"Той има голяма класа. Ще вкарва много голове само заради това. Тухел подчерта това преди мача, той има психиката. Ще вкарва с глава, ще вкарва от статични положения. Мисля, че той е Бербатов, но по-бърз", добави Джо Коул.

А ето какво заяви Бербатов за БФС и Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички