Рио Фърдинанд похвали работата на Оле Гунар Солскяер и играта на Пол Погба


Рио Фърдинанд похвали работата на Оле Гунар Солскяер и играта на Пол Погба

856 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд даде оценка за работата на Оле Гунар Солскяер в клуба и играта на Пол Погба:

"Харесва ми какво показва Юнайтед в последно време и определено има прогрес в представянето ни. Нещата отново тръгнаха нагоре, взехме някои доста важни мачове и виждам, че сме на правия път. Очевидно и Оле намери правилния подход и успя да влезе под кожата на играчите, защото сега ситуацията е напълно различна отпреди няколко месеца. Всички се стараят, раздават се, а Погба се върна на познатото си високо ниво."

"Аз съм му фен, той е страхотен играч от световна класа и ако има ден, може да реши всичко за секунди. Безценно е да разполагаме с човек като него в състава. Има още за какво да играем през сезона и съм твърдо уверен, че можем да спечелим Лига Европа, заслужаваме го. Ако завършим втори в първенството и триумфираме с европейско отличие, ще бъда наистина много доволен. Спокойно, през следващия сезон Юнайтед е способен да се върне, там където му е мястото - на върха в Англия."

Повече за победата на "червените дяволи" срещу Тотнъм, можете да прочетете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички