Регресът му няма край: Астън Вила разкарва Филипе Коутиньо още през януари?


Регресът му няма край: Астън Вила разкарва Филипе Коутиньо още през януари?
Снимка: Getty Images

1980 0

Английският елитен тим от Висшата лига - Астън Вила, има желание да продаде бившата звезда на Ливърпул, Барселона и Байерн Мюнхен - Филипе Коутиньо през януарския трансферен прозорец, твърди изданието "Football Insider".

Според информацията Унай Емери е съобщил на Коутиньо и неговия агент, че могат да започнат търсенето на нов отбор за бразилеца, който не впечатлява особено с изявите си през настоящата кампания. 

Коутиньо бе сред любимците на Стивън Джерард, преди английският специалист да бъде уволнен. С идването на Унай Емери обаче той не играе често, а мнозина смятат, че испанецът въобще няма да го използва в основната си игрова схема.

Коутиньо се присъедини към Вила с постоянен договор от Барселона през лятото след успешен период под наем през януари. Бразилският плеймейкър обра заглавията, когато се завърна на Острова, четири години след като напусна "Анфийлд", за да се присъедини към Барса срещу 142 милиона.

Той вкара пет гола и направи три асистенции миналия сезон за отбора на Стивън Джерард сякаш бе на гребена на вълната през първите месеци от престоя си в Мидландс. Този сезон обаче е ужасяващ за него, тъй като Коутиньо не успя да отбележи или асистира в 13 изяви във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболист на Челси втрещи Висшата лига - бос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички