Намери се желаещ за "разочарованието" Жоржиньо


Намери се желаещ за "разочарованието" Жоржиньо
Снимка: Getty Images

6578 0

31 -годишният Жоржиньо ще може да говори с клубове отвъд океана през януари за евентуален трансфер, но и да се присъедини към друга английски тим на безценица следващото лято.

Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хоу иска опитния ас, докато продължава своята революция в Сейнт Джеймс Парк. Според Mail от клуба ще положат големи усилия, за да убедят Жоржиньо да напусне Западен Лондон и да се премести в Североизточния.

Бъдещето на победителя от Евро 2020 в Челси е несигурно, тъй като според информациите той е отказал нов договор още през октомври, въпреки че наскоро призна, че ще се радва да остане.

Жоржиньо каза пред talkSPORT: " Разбира се, обичам Челси . Но това е нещо, за което няма да мисля сега. Трябва да мисля за печелене на мачове. В противен случай това е проблем. Ще се концентрирам мач по мач и тогава ще видим какво ще се случи. Но сега мислите ми са върху Челси и се опитвам да спечеля възможно най-много мачове."

Жоржиньо има 207 мача за "сините" при четирима различни мениджъри, откакто се присъедини от Наполи под ръководството на Маурицио Сари през 2018 г. А ето кой футболист може да стане най-скъпият бранител в света, ако избере да играе в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички