В Челси настръхнаха след случилото се с Рийс Джеймс, Греъм Потър потвърди къде е проблемът


В Челси настръхнаха след случилото се с Рийс Джеймс, Греъм Потър потвърди къде е проблемът
Снимка: Getty Images

1699 0

Във вечерта на 27 декември Челси победи Борнемут с 2:0 у дома си в среща от 17-ия кръг на английската Висша лига, но даде свидна жертва!

Десният бек Рийс Джеймс, който играеше за пръв път от месец октомври, след като бе получил травма в коляното, която го извади от състава на Англия за Мондиал 2022, отново се контузи и се наложи да напусне терена в началото на второто полувреме.

На "Стамфорд Бридж" настръхнаха при смяната му с ветерана Аспиликуета в 53-ата минута, а старши треньорът Греъм Потър потвърди след мача, че проблемът е на същото място:

"Става въпрос за същата област, така че сме притеснени. В момента е много рано за прогнози. Той усети нещо там. Ще трябва да разберем доколко е сериозен проблемът и ще стискаме палци. Разбира се, че той бе много разочарован да пропусне Световното първенство. Това беше огромен удар за него", не скри наставникът на Челси и допълни:

"Всички видяха днес качеството в играта му и това, което носи на отбора. Той е първокласен футболист. Вижда се отвън, но когато работиш с него отблизо разбираш колко е добър и в действителност. Той може да играе във всеки отбор по света и на всеки отбор ще липсва. Планът днес беше да изиграе 60 минути, така че в момента е разочарован, разбира се. Надяваме се проблемът да не е толкова лош, колкото беше преди и да се възстанови бързо".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След 3:0 срещу Нотингам - Ерик тен Хаг не остана напълно доволен от Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички