Мастъркласът на Каземиро, който донесе победата на Манчестър Юнайтед срещу Нотингам Форест (ВИДЕО)


Мастъркласът на Каземиро, който донесе победата на Манчестър Юнайтед срещу Нотингам Форест (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2344 0

Манчестър Юнайтед се завърна с гръм и трясък във Висшата лига, след като успя да победи Нотингам Форест с 3:0 у дома на "Олд Трафорд" след паузата за Световното първенство по футбол в Катар.

70-милионната покупка на "червените дяволи" - Каземиро, напомни на всички, че все още е сред най-добрите дефанзивен полузащитници в света, след като направи зашеметяващо представяне срещу Нотингам във вторник вечер (27 декември).

Най-добър момент

По време на мача бразилецът беше навсякъде по терена, тъй като той направи решаващи намеси за своя тим. Най-добрият му момент дойде в 86-ата минута, когато той пресече подаване на футболист на Форест, а веднага след това пусна изящен пас за своя сънародник Фред, който отбеляза и оформи крайното 3:0.

Персонална оценка

След края на срещата стана ясно, че Каземиро е получил оценка 9/10 за впечатляващия си мастърклас.Той спечели всичките си дуели във въздуха, като същевременно спечели пет единоборства, три изчиствания и записа две пресечени топки. 30-годишният играч също отправи два удара към вратата, създаде три положения и направи 28 подавания в последната третина.

Струваше ли си трансфера на Каземиро?

Когато Юнайтед привлече Каземиро през лятото, много фенове смятаха, че това е загуба на пари предвид възрастта му и се запитаха дали бразилецът може да се адаптира към Висшата лига. Халфът обаче показа, че няма проблем с английския футбол и доказа, че съмняващите се грешат. Мнозина смятат, че Каземиро все още е най-добрият в света на своята позиция.

Ето и видео с най-добрите моменти на Каземиро срещу Нотингам:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заформя се трансферна война между грандове във Висшата лига за звезда на Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички