Бивш треньор в Тотнъм разкри дали Почетино ще поиска да се завърне


Бивш треньор в Тотнъм разкри дали Почетино ще поиска да се завърне
Снимка: Getty Images

1900 0

Маурисио Почетино може да се завърне в Тотнъм след повече от три години отсъствие, твърди бивш член на неговия щаб в "шпорите".

Аржентинският мениджър беше начело на тима от Северен Лондон между 2014 и 2019 г., като изведе отбора до финал в Шампионска лига и осигури четири последователни класирания в топ 3 във Висшата лига. Той спечели Лига 1 с Пари Сен Жермен, след като напусна отбора на Висшата лига, но е без отбор, откакто ПСЖ го замени с Кристоф Галтие през лятото.

Висшата лига винаги ще е първи избор за Почетино

Договорът на настоящия мениджър на "шпорите" Антонио Конте изтича в края на сезона, като е много вероятно да напусне преди сделката му да изтече. Почетино не е единственият кандидат, след като бившият наставник на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман също е сред фаворитите.

"Мисля, че Тотнъм ще смени треньора. Не знам тънкостите относно това колко разбита е връзката на Поч с Даниел Леви. И не мисля, че Поч задължително иска да се върне във Висшата лига. Ако се появи добра оферта в Испания или Германия, той също би бил готов за това. Но Висшата лига винаги ще бъде първият му избор. Той беше феноменален в Тотнъм – и ще го направи отново", каза Дейвид Уеб, който бе в Тотнъм по времето на Почетино. Той прекара две години като ръководител и следеше развитието на играчите в клуба от Северен Лондон. В същото време пък от Тотнъм се чудят как да откажат Юнайтед от Кейн, като му поставиха огромна цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички