Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед влизат в люта битка за млад френски талант


Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед влизат в люта битка за млад френски талант

1643 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед се присъединява към Реал Мадрид в борбата за полузащитника на Монако - Орелиен Чуамени. Французинът впечатлява с изявите си този сезон и се превърна в апетитна хапка за грандовете в Европа.

Ерик тен Хаг, който е спряган за новия мениджър на "червените дяволи", е бил ясен в преговорите с клуба, че ще има за цел да промени цялата халфова линия на отбора, а Чуамени ще бъде важно звено в полузащитата, съобщава ESPN.

22-годишният футболист се радва на страхотна форма с екипа на монегаските, след като бе наложен от хърватския специалист Нико Ковач, а сега е и един от първите избори в стартовата единайсеторка на настоящия треньор на френския тим Филип Клемент.

На "Олд Трафорд" ще се нуждаят от свежо попълнение в халфовата линия, защото е почти сигурно, че Пол Погба ще се върне в родната Франция, за да защитава цветовете на ПСЖ.

Отборът на Монако е отворен за преговори и ще се опита да вземе близо 70 милиона евро за своя младок. С последните си изяви французинът си спечели и повиквателна за националния отбор на "петлите", където има записани 8 мача. Със сигурност Чуамени ще иска да се развива и му предстои много интересно лято.

Наскоро стана ясно, че Кристиано Роналдо няма да бъде част от плановете на Тен Хаг.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички