Реал Мадрид вижда проблемите - подсилва се с голяма звезда


Реал Мадрид вижда проблемите - подсилва се с голяма звезда

2290 0

Очертаващият се шампион на Испания – Реал Мадрид, има сериозни футболни ангажименти в Ла Лига, но и в полуфиналите от Шампионската лига. Там „кралския клуб“ ще се изправи срещу английския Манчестър Сити, но очертаващата се битка в двата големи турнира не пречат на „лос бланкос“ да мислят за предстоящия летен трансферен прозорец.

Грандът от Мадрид иска да се подсили сериозно в средата на терена, а явно вече е ясен и футболистът, който ще облече фланелката на Реал. Става въпрос за звездата на Монако – Орелиен Чуамени.

Юношата на Бордо направи трансфер в Монако след две години при жирондинците, а от 2020-а играе за монегаските. Оттогава той има 68 мача и три гола за тима от Княжеството, а постоянните му изяви му осигуриха и осем срещи за националния отбор на Франция. В тях той успя да реализира един гол.

Реал Мадрид има много сериозна конкуренция за подписа на Чуамени, но от клуба са напълно уверени, че именно в Мадрид ще продължи кариерата на халфа.

По информация на мадридски медии в последните седмици са проведени редица разговори с футболиста, както и агентите му, а те са се развили по изключително позитивен начин за Реал. Именно тези разговори са уверили шефовете на мадридчани, че на практика първия летен трансфер е завършен и сега предстоят с други желани футболисти, които да заиграят на „Сантиаго Бернабеу“.

А с кое действие си ПСЖ подсказа на Реал, че може Мбапе да заиграе в Мадрид, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички