Тотнъм вярва, че е над Манчестър Юнайтед за английски страж


Тотнъм вярва, че е над Манчестър Юнайтед за английски страж

1738 0

Тотнъм Хотспър е убеден в своите шансове пред останалите клубове и ще привлече вратаря на УБА Сам Джонстън. Интерес към стража на „дроздовете“ има и от Манчестър Юнайтед и именно „червените дяволи“ са големият противник на лондончани за английския футболист.

29-годишният Джонстън е с изтичащ договор с отбора от „Дъ Хоутърнс“, а в този момент Уест Бромич заема 12-ото място в Чемпиъншип и на практика е загубил шансовете си за експресно завръщане в елита на английския футбол.

Вратарят иска да продължи развитието си другаде, а Ман Юнайтед се оглежда сериозно в своя юноша, но според британската преса Тотнъм е „убеден“ в шансовете си да вземе стража под носа на „червените дяволи“.

Самото желание и на Джонстън било да премине при „шпорите“, считайки, че там има по-голям шанс за реализация, отколкото на „Олд Трафорд“. Тотнъм пък се очаква да бъде напуснат от втория вратар Пиерлуиджи Голини, който ще се завърне в Аталанта след края на този сезон.

Джонстън има 15 „сухи мрежи“ в 36 мача от Чемпиъншип за УБА през сезона напусна Ман Юнайтед през 2018-а без да изиграе нито един мач за юношеския си отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички