Разкриха сумата, за която Тотнъм ще пусне Хари Кейн в Манчестър Юнайтед


Разкриха сумата, за която Тотнъм ще пусне Хари Кейн в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3205 0

Английският нападател Хари Кейн има договор с Тотнъм за още 15 месеца. Медиите в Англия обаче продължават със спекулациите за неговото бъдеще извън Северен Лондон.

Манчестър Юнайтед прояви сериозен интерес към услугите на звездния централен нападател, но ще трябва да похарчи много пари, за да го доведе на "Олд Трафорд". Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е определил цена от 110 милиона евро, твърди "Football Insider".

Припомняме, че Кейн ще навърши 30 години през юли, а много футболни фенове и експерти останаха шокирани от факта, че в Тотнъм искат толкова много пари, за да се разделят с него.

Сагата около бъдещето на Кейн

През лятото на 2021 година отборът на Манчестър Сити беше спряган за новия дом на Кейн. Спекулациите тогава продължиха до самия старт на сезона, но "гражданите" не успяха да се договорят с "шпорите", тъй като Леви е искал прекалено висока сума за услугите на британеца.

Кейн се наложи като един от най-добрите играчи във Висшата лига на своето поколение. Неговата голова статистика говори сама по себе си за качествата му. Мнозина обаче вярват, че Кейн иска да печели трофеи, но няма да постигне тази своя цел, играейки за Тотнъм.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш играч на Ювентус си пожела поста на Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички