The Athletic говори по темата Юнайтед - Мейсън Грийнууд, каква е ситуацията към момента?


The Athletic говори по темата Юнайтед - Мейсън Грийнууд, каква е ситуацията към момента?
Снимка: Getty Images/Guliver

2204 0

Ще играе ли някога Мейсън Грийнууд отново за Манчестър Юнайтед? Разяснение по този въпрос се опитва да даде престижното британско издание The Athletic. Макар и да не дава категоричен отговор, все пак настоящата ситуация е разяснена.

В клуба обмислят дали англичанинът има място на "Олд Трафорд", след като завръщането му във футбола се очаква да се случи скоро. Вътрешен източник на британското издание настоява, че "червените дяволи" все още не са взели своето решение.

При евентуално оставане, то това ще се случи бавно и постепенно - на отделни фази. Ще се вземат предвид феновете и тяхната нагласа, спонсорите, както и женския отбор. Вероятно ще бъде пратен и на терапия със специалист.

Най-важното обаче е, че той ще има възможността да даде телевизионно интервю, в което да разкаже историята си. От Юнайтед са склонни да го приемат като "млад човек, който е допускал грешки и е разкаян за тях". Освен това биха помогнали и подкрепили играч, който е в клуба от 6-годишен.

Крайното решение ще бъде взето от съсобственика Джоел Глейзър, както и от изпълнителния директор Ричард Арнолд. Наскоро се появи информация, че в Манчестър Юнайтед започнаха да получават оферти за Мейсън Грийнууд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички