Разкриха детайлите около договора на Маунт в Манчестър Юнайтед, цифрите са умопомрачителни


Разкриха детайлите около договора на Маунт в Манчестър Юнайтед, цифрите са умопомрачителни
Снимка: Getty Images

4599 0

По-рано днес британският журналист Дейвид Орнстийн първи разкри, че Манчестър Юнайтед е успял да се договори с Челси за продажбата на продукта на "синята" академия - Мейсън Маунт. Малко по-късно пък бяха разкрити любопитните детайли около договора, който полузащитникът ще подпише на "Олд Трафорд".

Умопомрачителните цифри

Мейсън Маунт се очаква да парафира договор за 5 години в Манчестър с опция за още една. Този контракт ще му осигурява по 250 хиляди паунда седмично, а те могат да станат 300 хиляди, ако броим и различните бонуси, твърди журналистът Мат Лоу.

Най-различни информации пък разкриха по-рано през 2023 година, че именно ситуацията с желаната от Маунт заплата в Челси е сложила край на преговорите със "синия" клуб за нов контракт. Новата управа на лондончани не е била съгласна да предложи повече от 190 хиляди паунда на британеца, а той категорично е отказал тази оферта.

Според Орнстийн "червените дяволи" ще платят 55 милиона паунда на Челси за услугите на Маунт, като тази сума може да нарасне до 60 милиона с бонусите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси се договори с млад бразилски талант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички