Още един: Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард призна за Саудитска Арабия


Още един: Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард призна за Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1743 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Джеси Лингард, не скри, че оставя пред себе си отворени всякакви опции за евентуална следваща дестинация по време на летния трансферен прозорец.

Наред с това той призна, че би обмислил и преминаване в Саудитска Арабия. Той споделя, че гледа на тамошния проект като перспективен и очаква идните години Саудитската професионална лига да се развие до ново ниво.

Ситуацията около нападателя

Лингард е свободен агент, след като договорът му с Нотингам Форест изтече в края на сезона. Той се присъедини към тима за срок от една година след раздялата си с Юнайтед.

Пред "Sky Sports" англичанинът проговори за възможностите пред себе си, както и за спекулациите, свързващи го с трансфер в някой от отборите на изток.

Вратата е отворена!

"Обмислям всички опции. Никога не съм отхвърлял никой клуб, така че просто избирам правилния от тях за мен. Просто искам да играя футбол  в края на деня, това са всичките ми желания. Очевидно, проектът трябва да ми допада, отборът да върви в правилна посока, но и да имам доста игрово време - все още съм гладен", сподели Лингард пред медията, обръщайки поглед към Близкия Изток.

"Саудитска Арабия прави големи неща и в следващите няколко години ще бъде една от предпочитаните дестинации. Не съм изненадан от това колко големи имена отиват там. Както казах, вършат огромна работа и това е нещо, което също ще обмисля - не съм го отписал. Трябва да взема правилното решение, ще разчитам на вътрешното си чувство. Още съм гладен за успех", допълни той.

Що се отнася до бившия му клуб Манчестър Юнайтед, Лингард далеч не таи само добри чувства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички