Ръководството на Манчестър Юнайтед прави сериозен удар по амбициите на Ерик Тен Хаг


Ръководството на Манчестър Юнайтед прави сериозен удар по амбициите на Ерик Тен Хаг
Снимка: Getty Images

7138 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е съобщило на Ерик тен Хаг, че през този трансферен прозорец не могат да бъдат похарчени повече от 100 милиона паунда, освен ако някои играчи на тима не бъдат продадени, съобщават английските медии.

Манчестър Юнайтед похарчи много пари за трансфери през последните години, но това лято няма да му бъде осигурен голям бюджет, освен ако тимът не продаде някои от своите имена, които евентуално да вдигнат сумата, която е отделена за трансфери през летния прозорец.

На "Олд Трафорд" имат сериозен интерес към привличането на Мейсън Маунт от Челси, а към момента двата английски гранда не могат да се разберат за трансферната сума, тъй като от "Стамфорд Бридж" казаха "НЕ" на 55 милиона паунда за своя продукт от академията.

Интересно сравнение може да се направи между Манчестър Юнайтед и Арсенал. Управата на "артилеристите" е готова да отдели 100 милиона паунда само за Деклан Райс от Уест Хям, докато тази на "дяволите" дава подобна сума изобщо за цялото трансферно лято.

Според мнозина експерти обаче се очаква сериозна чистка в Манчестър Юнайтед, която със сигурност би помогнала за увеличаването на трансферния бюджет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички