Единсон Кавани е съобщил на Ралф Рангник окончателното си решение


Единсон Кавани е съобщил на Ралф Рангник окончателното си решение
Снимка: Getty Images/Guliver

3676 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е взел своето окончателно решение за бъдещето!

Уругваецът е заявил пред старши треньора Ралф Рангник, че няма никакво намерение да си тръгва от "Олд Трафорд" по време на зимния трансферен прозорец:

"Казах му, че ако зависи от мен, аз искам да остане. Имах разговор с него. Той дойде в моя офис и говорихме почти половин час. Каза ми, че със сигурност ще остане до края на сезона, защото такова е желанието му. Не само защото аз му казах, че трябва да остане, а защото такова е неговото вътрешно убеждение", разкри самият Рангник на пресконференция и добави:

"Каза ми, че мога да разчитам на него, че ще дава най-доброто от себе си и ще бъде модел за подражание на младите играчи. Дори когато не играе, ще се опитва да бъде най-добрият модел за подражание. Това са добри новини за мен".

34-годишният нападател бе спряган за трансфер в Барселона, но такъв няма да бъде осъществен или поне не през зимата. Междувременно каталунците продължават да изпитват затруднения с регистирането на новото си попълнение от английската Висшат лига (подробности в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички