Манчестър Юнайтед не е предлагал оферта за халф на Борусия Мьонхенгладбах


Манчестър Юнайтед не е предлагал оферта за халф на Борусия Мьонхенгладбах
Снимка: Getty Images

1373 0

Манчестър Юнайтед все още не е представил оферта към колегите си от Борусия Мьонхенгладбах за халфа Денис Закария, макар клубът от „Олд Трафорд“ да има сериозни амбиции да привлече швейцарския полузащитник.

Закария не преподписва договора си с „жребчетата“, което значи, че е свободен да преговаря с всеки отбор извън Бундеслигата преди да му изтече контракта в края на този сезон. Манчестър Юнайтед е силно спряган за подписа на халфа, който пък може да напусне „Борусия Парк“ още през януари срещу скромна трансферна сума.

Според италианския журналист Фабрицио Романо „червените дяволи“ все още обаче не са пласирали оферта за централния полузащитник.

Романо потвърди, че Закария е очарован от интереса на Юнайтед към него, но тимът от Висшата лига ще срещне сериозна конкуренция за подписа му. През този сезон швейцарецът има 16 мача във всички надпревари за Гладбах, в които има два гола и една асистенция в целия процес.

Очаква се тимът, воден от Ралф Рангник, да вземе поне един полузащитник през зимния трансферен прозорец, след като Пол Погба и Дони ван де Беек гледат смело към изходите на Ман Юнайтед. А как ще се развие кариерата на Кавани в Юнайтед, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички